Camping blog

Beleef het op de camping

Compensatie bij vertraging Ryanair

Heb jij laatst gevlogen met de luchtvaartmaatschappij Ryanair en heb je helaas een vreselijke vertraging gehad? Wist jij dat je als passagier zijnde recht hebt op bepaalde vergoedingen. Je hebt bijvoorbeeld recht op een compensatie bij vertraging Ryanair. Niemand heeft er natuurlijk echt zin in om alles te regelen met het krijgen van die vergoeding. Daarom is het een aanrader om gebruik te maken van de diensten van Airline Refund. Hier handelen ze het zorgvuldig en snel af waardoor jij niet meer moeite hoeft te doen dan nodig is.

service

De medewerkers van dit bedrijf zijn erg goed. Het team bestaat uit een gemotiveerde groep medewerkers met veel ervaring. Ze hebben al veel verschillende dingen meegemaakt waardoor ze precies weten hoe ze alles moeten aanpakken. Ze regelen de vergoeding snel en zorgvuldig waardoor jouw slechte vliegervaring zo goed mogelijk eindigt.

Persoonlijke ervaring

Zelf heb ik nu twee keer gebruik gemaakt van de diensten van dit bedrijf. Niets maakt mij meer chagrijnig dan vertragingen of annuleringen bij vliegreizen. Ik moet toegeven dat een compensatie enigszins verzachtend werkt. Ik hou niet zo van al dat geregel en laat het maar al te graag over aan dit bedrijf. Ik weet dat het snel en goed afgehandeld wordt en dat ik mijn compensatie snel ontvang. Zeker een aanrader